شرکتهای ثبتی رسمی دارای مشخصه هایی مانند نام شرکت سهامداران و اعضای هیئت مدیره، آدرس، حق امضا، کد پستی، سرمایه و موضوع فعالیت می باشد، که همه این موارد در اساسنامه شرکت ذکر گردیده است. بعضا به دلایل اختیاری یا اجباری نیاز به تغییر برخی موارد می باشد، که این تغییرات و یا تصمیمات جدید طی مجمع عمومی عادی یا مجمع عمومی فوق العاده یا در جلسات هیئت مدیره بنا به ضرورت ها صورت میگیرد. برای نقل و انتقال سهام شرکت سهامی خاص (چه سهام بی نام و چه سهام با نام) عملاً رعایت تشریفات الزامی است، در نتیجه برای تشکیل مجمع عمومی حضور افرادی که هنوز اسمشون بصورت رسمی در شرکت وجود داره ضروری هست. در صورتی که هر یک از تغییرات اشاره شده در لیست زیر در شرکت شما رخ دهند ، باید صورتجلسه مربوط به آن را تکمیل و سپس در سامانه اداره ثبت شرکت ها در بخش صورتجلسه تغییرات اطلاعات لازم را تکمیل نموده و فرم صورتجلسه را ارسال کند. به این ترتیب تغییرات ایجاد شده در شرکت به اطلاع اداره ثبت شرکتها می رسد.
- اول می توان گفت ورود و یا خروج شرکا و یا سهام دار می باشد .
- اگر شناسه ملی شرکت خود را در اختیار دارید آن را در قسمت مربوطه وارد و کلید «گام بعدی» را کلیک نمایید.
- نه لازم نیست که حتماً همه سهامداران در جلسه حاضر باشند و صورتجلسه رو امضاء کنند.
- با سلام خدمت شما دوست گرامی و تشکر از شما که موسسه حقوقی فردا را برای دریافت مشاوره انتخاب نمودید.
بهتر است که صورتجلسه جدید تنظیم شده و به اداره ثبت ارسال گردد. باید سند صلح تنظیم شده و در اداره ثبت شرکتها تائید و توسط روزنامه رسمی آگهی گردد. انجام هرگونه تغییرات جدید در شرکت منوط به پرداخت هزینه روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار می باشد. لطفا بفرمایید در صورت فوت یکی از سهامداران با توجه به داشتن صورتجلسه امضا شده توسط وراث و برگه انحصار وراثت مدرک دیگری لازم است و در بخش نماینده دهنده / موکل چطور می شه نام متوفی را وارد کرد . افرادی که تغییر سهام دارند را به عنوان اشخاص تغییر یافته در این صورت جلسه انتخاب نمایید.
ورود کلیه شرکا در جلسه و مهر شرکت
در این شرکت ها اگر چه ورود شریک همراه با افزایش سرمایه امکان پذیر است اما خروج شریک و کاهش سرمایه وجود ندارد به همین منظور بهترین راه برای ورود و خروج سهامداران این نوع شرکت ها نقل و انتقال سهام می باشد. در ضمن آیا نیاز به مکاتبه با سازمان های تامین اجتماعی و دارایی می باشد یا خیر؟ سپاسگزارم. در صفحه بعدی ابتدا نوع صورتجلسه که به عنوان مثال می تواند مجمع عمومی سالیانه، مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده و غیره باشد تعیین می شود. توجه داشته باشید که نوع صورتجلسه بر اساس نوع شرکت متفاوت است بنابراین اگر شرکت سهامی خاص باشد نوع صورتجلسات آن با صورتجلسات شرکت با مسئولیت محدود متفاوت خواهد بود.
برترین سریالهای جاسوسی ـ امنیتی تلویزیون به انتخاب یک بازیگر
کلیه شرکاء اعم از کسانی که سهم الشرکه خود را منتقل نموده و کسانی که جدیداَ وارد شرکت شده اند باید ذیل صورت جلسه را امضاء نمایند. شرکت ما سهامی خاص هست و قصد داره بخشی از سهام خود را به یک نفر خارجی انتقال دهد. در واقع کل سرمایه شرکت به قطعات سهام تقسیم می شود و جمع مبلغ اسمی سهام در شرکت ثبت شرکت در تهران سهامی، معرف سرمایه شرکت فوق است. امضای صورت جلسه توسط تمامی شرکا اعم از شرکایی که خارج شده اند و شرکایی که به شرکت پیوسته اند ، ضروری می باشد. خود را انتقال دهند می توانند با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی و با در دست داشتن موافقت نامه یا صورت جلسه مجمع جهت اخذ سند صلح اقدام نمایند.
چرا که عدم ثبت آن ممکن است سبب کلاهبرداری برخی افراد سودجو که به دنبال استفاده از اسامی شرکت ها هستند، شود. به طور کلی هر شرکتی برای پیشرفت خود نیازمند افزایش سرمایه می باشد. در این مقاله قصد داریم تا در مورد جزئیات تغییرات ثبت شرکت به صورت مفصل تری صحبت کنیم. تغییر حق امضا جزء فرایندهایی است که معمولا شرکت ها رایج می باشد. ممكن است انحلال شركت و تسويه حسابهاى آن به طور تدريجى و در طى مدتى صورت گيرد.
نیازی به انتخاب بازرسین وجود ندارد،در صورتی که هیئت مدیره تغییر می کند باید هیئت مدیره جدید انتخاب و ثبت گردند. که یکی از شرکاء شرکت و رئیس هیئت مدیره می باشند، از تاریخ ٢۵/٠٧/١٣٩۶ از سمت خود بعنوان رئیس هیئت مدیره استعفا نموده و به سمت عضو هیئت مدیره منصوب گردید. کد پستی شرکت ما در سامانه ثبت شرکت ها اشتباه درج شده و می خواستم اونو اصلاح کنم تا بتونم اظهارنامه ارسال دفاتر رو پر کنم چون می زنه کد پستی موجود نیست. نوع صورتجلسه بستگی به اساسنامه شرکت شما دارد که ثبت شعبه را در حیطه وظایف کدام مجمع گذاشته باشد. اما برای آدرسی که در زمان ثبت شرکت وارد کرده ام اجاره نامه به نام شرکت ندارم، به همین دلیل برای تشکیل پرونده مالیاتی و اخذ کد اقتصادی تا الان اقدام نکرده ام.
بر اساس ماده 123 ق.ت هیچیک از شرکا حق انتقال سرمایه خود به دیگری و خروج از شرکت را ندارد جز با رضایت کلیه شرکای شرکت. ورود و خروج شرکا زمانی انجام می گیرد که سرمایه ورود و خروج کند. سهامداران (شخص یا اشخاصی )که تمایل به خروج ویا کاهش سرمایه خود را دارند لزوما باید رضایت خودرا اعلام کنند و بدون رضایت کتبی آن شخص(امضا صورت جلسه و اوراق) بقیه اعضا انجام کار امکان پذیر نیست. مطابق ماده 123 قانون تجارت هیچ یک از شرکاء حق ندارد بدون رضایت سایر شرکاء سرمایه خود را به دیگری واگذار کند و از شرکت خارج شود مگر با رضایت تمام شرکاء.
وقتی متن صورتجلسه را تایپ می کنم و به گام بعدی برای پذیرش نهایی می روم و دوباره به گام قبلی بر می گردم متن تایپ شده و مرتب اولیه به هم می ریزد و تمام فاصله گذاری های متن از بین می رود.کلمات پشت سرهم قرار می گیرند. از چند کامپیوتر مختلف با ویندوز ۷ امتحان کردم همینطور شد.لطفا راهنمایی بفرمایید. پس از ثبت صورتجلسه ی تغییر آدرس و تحویل آگهی باید آگهی انتقالی را از اداره ثبت دریافت نمایید.
اصولا برای ثبت هر نوع تغییری در شرکتهای تجاری نیاز است تا شرکا مدارکی را فراهم کنند. تغییر شرکای شرکت نیز از این قاعده مستثنی نیست و متقاضیان ثبت تغییر شرکا باید ۴ مدرک مهم را فراهم کنند و سپس فرآیند رسمی ثبت تغییرات شرکت را شروع کنند. تعداد sixteen نفر سهام دار یک شرکت بوده اند که در حال حاضر تصمصیم به انتقال تمامی سهام خود دارند.(با توجه به اینکه شرکت در حال حاضر در حالت عدم فعالیت است). در صورتی که این sixteen نفر بخواهند سهام خود را انتقال بدهند باید به چه صورت عمل کرد.ضمن اینکه کسانی که سهام قرار است به انها منتقل شود 2 نفر از همان سهامداران هستند و یک نفر خارج از سهام داران که مدتی فقط مدیر عامل شرکت بوده است.